“Hvordan skaber du stærke børn? (Carl-Mar Møller)

Hvordan skaber du stærke børn? “Hvordan skaber du stærke børn?” er en bog med inspiration og forslag til alle med interesse for børn og unge. Der bliver sat fokus på børn og forældres trivsel samt rettigheder i det nye årtusinde. Bogen beskriver barnets opvækst fra det ligger i mors mave til det 18. år.

Mænds måde at være forældre på og fars rolle som far set i et mandeperspektiv er i min optik stadig noget vi taler – og skriver – for lidt om – og her er Carl-Mars bud. Der er maskuline perspektiver både i forhold til fars rolle, og til de særlige krav der stilles til drenges opvækst og opdragelse.

Som sædvanligt er det ikke pakket ind i hverken akademisk sprog eller berøringsangst, så bogen er let læst, til tider provokerende – men aldrig ligegyldig.

“Hvordan skaber du stærke børn?” kan fås på Saxo.com

Indkøbskurv
Scroll to Top