Hvordan kommer man igang med coaching?

Det er meget, meget enkelt. Man sender en mail eller ringer (bedst efter 17) og laver en aftale.

Et forløb består af

  • en indledende samtale – typisk 1-1½ time som har til formål at finde ud af, om jeg mener at jeg kan hjælpe med den problemstilling, som du gerne vil hjælp til. Og især om du mener, at jeg vil kunne hjælpe dig
  • en samtalerække – det kan være fra 2-3 samtaler til mange samtaler i et langt, måske endda løbende forløb over flere år
  • afslutning – typisk som en del af den sidste samtale: Evaluering af forløbet og din oplevelse med både forløbet og min rolle, samt evt. aftale om videre skridt i andet regi.

Er der match?

Coaching er en meget personlig oplevelse, og for at opnå et tilfredsstillende forløb er det afgørende, at der kan etableres en tryg og tillidsfuld relation mellem dig som klient og mig som coach. Det er muligt – og helt uproblematisk – at du ikke synes der er “kemi” eller at jeg ikke mener at være den rigtige til at coache dig.  I så fald bistår jeg selvfølgelig gerne med at finde “videre” og evt. finde en anden coach.

Tag det første skridt – kontakt mig helt uforpligtende på

tomas@tomasfriis.dk
eller på
4031 4014 (efter 17)

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen