At vokse sammen (Ole Vadum Dahl)

At vokse sammenOle er en af mine yndlingslærere og inspiratorer, både fagligt og som menneske. Han har skrevet nogle af de bedste og nemmeste tilgængelige bøger om selvudvikling, både som individ og som par.

De fleste af os drømmer om at få vores behov for kærlighed opfyldt. Vi forventer, at vores kæreste skal opfylde dette behov. Men kærligheden kommer ikke udefra. Den kommer inde fra os selv. Hvad vores kæreste gør eller ikke gør er ikke det, der tilfredsstiller vores kærlighedsbehov.

Vores kærlighedslængsler kan kun tilfredsstilles, hvis vi genopdager, hvem vi dybest set er. Og her er kærlighedsforholdet en kæmpechance for at lære sig selv at kende.

I AT VOKSE SAMMEN giver Ole Vadum Dahl praktiske anvisninger på, hvordan selv vores værste og mest smertefulde parforholds problemer kan blive et springbræt til en intens og dybtgående personlig og spirituel udvikling, hvis blot vi betragter frustrationerne, konflikterne og længslerne på en anden måde.

Han hævder, at vores forhold til den, vi elsker, i virkeligheden afspejler det forhold, vi på et dybere plan har til os selv, og forklarer, at den grad af kontakt, vi har med vores egen sjæl, er afgørende for, hvor dybt vi er i stand til at elske vores kæreste, og hvor nært et forhold vi kan få. Vi kan derfor ikke skille vores egen udvikling fra partneren og forholdet, og egentlig selvudvikling handler derfor om at vokse sammen.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen